014 63 97 30 info@wzga.be

Bezoekregeling WZGA

bezoekregeling

19/10/2020

Beste familie, bewoners en naasten,

 

Hier kan u de bezoekregeling vinden die we binnen WZGA hebben opgemaakt na de zeer constructieve sessies die we hebben gehad begin oktober. We hebben nog geen nieuwe richtlijnen vanuit zorg en gezondheid verkregen en hebben daarom beslist om deze nu toch te officialiseren. We willen iedereen hartelijk danken voor hun bijdrage en hopen op deze manier een bezoekregeling te hebben die door iedereen gedragen wordt.

 

Vanaf 18 oktober 2021 gelden er voor campus De vrijheid enkele preventieve maatregelen owv een covidbesmetting bij een van de bewoners.

Concreet betekent dit het volgende:

  • Voor alle afdelingen, dus ook voor Het Geburt, geldt dat er maximum 2 mensen tegelijkertijd op bezoek mogen komen.
  • De mondmaskerplicht blijft gelden in het hele woonzorgcentrum, dus ook op de kamer van de bewoner.
  • Bewoners mogen nog steeds zelfstandig het woonzorgcentrum verlaten en mee naar buiten genomen worden door bezoek. Aan de bewoners van afdeling Het Geburt wordt gevraagd een mondmasker te dragen wanneer ze hun afdeling verlaten. Deze zullen beschikbaar gesteld worden op de afdeling zelf en zijn te bevragen aan één van onze medewerkers.
  • Gezamenlijke activiteiten -dit wel zeggen afdelingsoverschrijdend- zullen deze week niet kunnen doorgaan. Activiteiten met bewoners van éénzelfde afdeling kunnen uiteraard wel blijven doorgaan.

 

 

De maatregelen kan u hier op onze website lezen. 

 

 

Vriendelijke groeten,

 

Sandrine Meynendonckx

Directeur WZGA