014 63 97 30 info@wzga.be

Aanvulling covid safe ticket

Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van voordelige pretparktickets v2

29/10/2021

Beste bewoners, familie en naasten,

 

Graag wil ik naar aanleiding van de vele terechte vragen nog een aanvulling doen op de communicatie van gisteren. Het gebruik van het covid safe ticket (CST) in de cafetaria geldt enkel voor de cafetaria op campus De Vrijheid omdat daar de regels van de horeca gelden. Voor campus De Lusthoven gelden de regels van de ouderenzorg omdat we geen externen toelaten in deze cafetaria. Hier is het dragen van een mondmasker verplicht zoals overal in onze organisatie maar wordt er niet naar het CST gevraagd omdat we dit momenteel niet toepassen in ons woonzorgcentrum.

 

Het CST van al onze bewoners, dus ook voor de bewoners van campus De Lusthoven die extern een horecabezoek plannen, zal vanaf maandag 01/11/2021 klaar liggen op de verpleegpost van beide campussen. Voor bewoners waarvan we geen paspoort en/of pincode van het paspoort ter beschikking hebben, werd het CST aangevraagd in Brussel. Dit CST zal dus langer op zich laten wachten dan 01/11/2021 omdat dit per post wordt opgestuurd naar het domicilieadres van deze bewoners. De contactpersonen van de desbetreffend bewoners zullen een mail ontvangen van onze opname dienst zodat ze weten wanneer het CST ter beschikking zal zijn. Vergeet niet dat ook het paspoort van de bewoner nodig is om het CST te staven.

 

Indien er bijkomend nog vragen zijn, mag u steeds contact opnemen met onze opname dienst op het nummer 014/44.23.97 of een andere aanwezige coördinator via het algemene nummer 014/63.97.30

 

 

Vriendelijke groeten,

 

Sandrine Meynendonckx

Directeur WZGA