014 63 97 30 info@wzga.be

Update 10 februari 2022

Kopie van Omikron 2

10/02/2022

Beste familie, bewoners en naasten,

 

Ondanks de dalende cijfers in de maatschappij en Arendonk hebben we in onze organisatie nog steeds te kampen met besmettingen vooral bij onze bewoners.

Op campus De Vrijheid zijn op 2 afdelingen bij bewoners bijkomende besmettingen vast gesteld. Zowel op afdeling ’t Geburt als op afdeling De Willekom (vijverkant) bevinden zich nog zeven bewoners in quarantaine, gelukkig hebben deze bewoners slechts milde symptomen. Alle hoog risicocontacten van deze bewoners zijn geïdentificeerd en ondertussen getest. We wachten nog op een aantal resultaten van deze contacten.

Op onze afdeling voor bewoners met dementie, De Luifel, zijn er de afgelopen 10 dagen gelukkig geen besmettingen meer vast gesteld waardoor de quarantainemaatregelen daar vandaag stop gezet zijn.

Bezoek blijft mogelijk, ook voor de bewoners die in quarantaine verblijven op de kamer. Hier wordt wel gevraagd om de nodige beschermingskledij te gebruiken om uzelf en de omgeving te beschermen.

Uiteraard blijven wij de nodige veiligheidsmaatregelen correct en consequent opvolgen, we willen aan u vragen om dit ook te blijven doen.

 

We hopen dat de situatie in onze organisatie snel terug mag stabiliseren en dat we een betere lente tegemoet gaan.

 

Hou het veilig en gezond,

 

Vriendelijke groeten,

 

Sandrine Meynendonckx

Directeur WZGA