014 63 97 30 info@wzga.be

Update 12 juli 2022

Kopie van Omikron v3

12/07/2022

Beste familie, bewoners en naasten,

 

Na een lange radiostilte moet ik vandaag jammer genoeg melden dat we ook in onze organisatie opnieuw geconfronteerd worden met covid-19. Weliswaar momenteel nog beperkt maar ik hield me er aan jullie hiervan op de hoogte te brengen.

 

In onze organisatie zijn er momenteel twee medewerkers afwezig omwille van een covidbesmetting, zij hebben hun quarantainetijd doorlopen en zullen respectievelijk morgen en donderdag terug het werk mogen hervatten.

 

Verder testte er vandaag op Bellekens een bewoner positief. Na overleg met het outbreakteam zijn de nodige quarantainemaatregelen opgestart, verder blijven alle andere afspraken dezelfde en blijven we voorlopig code groen hanteren in onze organisatie. Wel willen we jullie vragen om niet op bezoek te komen wanneer u symptomen ervaart van covid-19 (hoest, kortademigheid, koorts, spierpijn, vermoeidheid, verlies van geur- en smaakzin, verstopte neus, keelpijn, diarree), een goede hoest- en nieshygiëne toe te passen en consequent handen te wassen en te ontsmetten.  

 

We volgen de situatie nauwgezet op en houden jullie op de hoogte van eventueel verdere ontwikkelingen.

 

 

Vriendelijke groeten,

 

Sandrine Meynendonckx

Directeur WZGA