014 63 97 30 info@wzga.be

Update 13 november

update 13 november 1

13/11/2020

Beste bewoners, familie en naasten,

 

Zoals eerder gecommuniceerd werden alle medewerkers van campus De Vrijheid getest op woensdag 11/11/2020. Vandaag zijn alle resultaten bekend en we kunnen zeggen dat er maar twee medewerkers positief getest hebben. Medewerkers houden zich consequent aan de veiligheidsmaatregelen en geven het beste van zichzelf om het wonen en leven voor onze bewoners zo aangenaam mogelijk te maken.

Zowel op campus De Vrijheid als op campus De Lusthoven zijn er bewoners die de covid-afdeling hebben kunnen verlaten. De quarantaine is opgeheven en zij kunnen zich terug op de afdeling begeven en eventueel buiten gaan als ze dit nog zelfstandig kunnen. Dit betekent concreet dat er momenteel nog 18 bewoners omwille van covid in quarantaine verblijven op campus De Vrijheid en 14 bewoners op campus De Lusthoven.

 

We zijn er ons van bewust dat deze uitbraak (en de gevolgen daarvan) een enorme impact heeft op al onze bewoners maar ook op jullie als familie/naasten. Het is en blijft een moeilijk evenwicht tussen het psychosociaal welzijn en de veiligheid van alle betrokken partijen. We proberen hier steeds een goede balans in te vinden.

 

We hopen snel naar een relatief ‘normale’ situatie terug te kunnen keren in ons WZC.

 

Hou het veilig en hou vol!

 

Vriendelijke groeten,

Sandrine Meynendonckx

Directeur WZGA