014 63 97 30 info@wzga.be

Update 15 november 2021

Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van voordelige pretparktickets 1

15/11/2021

Beste bewoners, familie en naasten,

 

We kunnen er niet naast, de algemene coronacijfers stijgen en ook in Arendonk zijn de cijfers niet echt geruststellend.

In onze organisatie worden we ook met de stijgende cijfers geconfronteerd. Regelmatig is er een medewerker afwezig omwille van een covidtest na een hoog risicocontact. Het merendeel van deze testen zijn gelukkig negatief. Slechts twee medewerkers testten de afgelopen weken positief en hebben ondertussen de quarantaine maatregelen correct opgevolgd en mochten het werk terug hervatten. Zij hadden op het werk geen hoog risicocontacten met collega’s en/of bewoners.

Na de besmetting van een bewoner half oktober zijn onze bewoners tot op heden gespaard gebleven van besmetting. Af en toe wordt er iemand getest omwille van symptomen of een hoog risicocontact maar gelukkig zonder positief resultaat. Het merendeel van onze bewoners heeft een derde prik gekregen welke hopelijk voldoende bescherming biedt tijdens deze coronagolf.

Omwille van bovenstaande hebben we met het outbreakteam beslist om grote activiteiten zoals optredens en dergelijke niet te laten doorgaan met aanwezigheid van externen. Uiteraard kunnen onze bewoners nog wel deelnemen aan deze activiteiten.

Om uzelf, uw omgeving, onze bewoners en onze medewerkers te beschermen willen we graag nogmaals het belang van de covid-maatregelen benadrukken. Draag correct uw mondneusmasker, houd voldoende afstand en pas de regels van handhygiëne correct toe. Indien u symptomen hebt van covid-19 willen wij u vragen om niet op bezoek te komen.

 

Bedankt voor de aanhoudende inspanningen,

Hou het veilig,  

Vriendelijke groeten,

 

Sandrine Meynendonckx

Directeur WZGA