014 63 97 30 info@wzga.be

Update 18 maart 2021

update 13 november v4

18/03/2021

Beste bewoners, familie en naasten,

 

De coronakapsels zijn ondertussen weggewerkt, er is meer contact met familie en naasten en ook intern zijn er opnieuw gezamenlijke activiteiten. Het doet ons en onze bewoners zichtbaar deugd.  

Desalniettemin zien we in de maatschappij opnieuw een stijging van de cijfers en dit baart ons uiteraard zorgen. We willen daarom toch nog eens benadrukken dat het belangrijk blijft om de basisregels voor hygiëne en bescherming, zoals beschreven in onze bezoekregeling, te volgen. Jullie kunnen deze steeds nalezen op onze website https://www.wzga.be/covid-nieuws/bezoekregeling-wzga/kleurcodes/ De bezoekregeling blijft doorgaan in code geel.550x519 Aangepast

 

Voor onze nieuwe bewoners is ondertussen ook een vaccinatiestrategie uitgewerkt. Afhankelijk van hun mobiliteit zullen zij gevaccineerd worden in een vaccinatiecentrum of in onze organisatie. Zij worden prioritair gevaccineerd waardoor onze vaccinatiegraad hoog genoeg zal blijven.

 

We hopen dat de situatie in onze organisatie stabiel blijft en dat er binnenkort nog meer mogelijk mag zijn voor onze bewoners.

 

Wij kijken er samen met onze bewoners in ieder geval naar uit!

  

Vriendelijke groeten,

 

Sandrine Meynendonckx

Directeur WZGA