014 63 97 30 info@wzga.be

Update 18 oktober 2021

Kopie van Kopie van Kopie van voordelige pretparktickets 1

18/10/2021

Beste bewoners, familie en naasten,

De testresultaten van de bewoners van afdeling Het Geburt (campus De Vrijheid) die gisteren bijkomend getest zijn, zijn gekend en ik ben blij te kunnen mee delen dat deze allemaal negatief zijn. Dit betekent concreet dat de quarantaine voor deze bewoners gestopt wordt en dat zij op vrijdag 22/10 voor een tweede keer getest zullen worden.

Deze middag zaten we samen met het outbreakteam en werd er beslist dat de preventieve maatregelen die we gisteren hebben gecommuniceerd blijven gelden alvast tot de resultaten van vrijdag bekend zijn. Dit betekent concreet dat voor alle afdelingen - dus ook voor Het Geburt - geldt dat er maximum 2 mensen tegelijkertijd op bezoek mogen komen en dat de mondmaskerplicht overal in het WZC blijft gelden dus ook op de kamer van de bewoner. Bewoners mogen nog steeds zelfstandig het woonzorgcentrum verlaten en mee naar buiten genomen worden door bezoek. Aan de bewoners van afdeling Het Geburt wordt gevraagd een mondmasker te dragen wanneer ze hun afdeling verlaten. Deze zullen beschikbaar gesteld worden op de afdeling zelf en zijn te bevragen aan één van onze medewerkers.

Gezamenlijke activiteiten -dit wel zeggen afdelingsoverschrijdend- zullen deze week niet kunnen doorgaan. Activiteiten met bewoners van éénzelfde afdeling kunnen uiteraard wel blijven doorgaan.

Deze maatregelen zijn momenteel enkel van toepassing voor campus De Vrijheid.

Maandag 25/10/2021 bespreken we opnieuw het beleid wat sterk afhankelijk zal zijn van de testresultaten van vrijdag.

 

Ik houd u op de hoogte,

 

Vriendelijke groeten,

 

Sandrine Meynendonckx

Directeur WZGA