014 63 97 30 info@wzga.be

Update 2 september 2021

update 13 november 1 v3

02/09/2021

Beste bewoners, familieleden en naasten,

 

Hopelijk hebben jullie allemaal, ondanks het minder mooie weer, kunnen genieten van een deugddoende vakantie en zijn de batterijen weer opgeladen.

Zoals jullie ongetwijfeld gehoord hebben in de media zijn er vanaf 1 september opnieuw een reeks versoepelingen in voege getreden. Wij mochten afgelopen maandag nieuwe richtlijnen ontvangen en hebben deze vandaag samen met het outbreakteam besproken.

Code groen werd al gehanteerd met nog een aantal beperkingen, deze vallen nu ook allemaal weg. Dit betekent dat er geen beperkingen meer zijn voor het toegelaten bezoek. Bezoekers moeten op de kamer van de bewoner het mondneusmasker niet meer opzetten, wel nog op alle andere plaatsen in het woonzorgcentrum.

Alle activiteiten en de werking van de cafetaria worden opnieuw zonder beperkingen opgestart. Tijdens activiteiten vragen we aan de deelnemende bezoekers om het mondneusmasker op te zetten. In de cafetaria moet het mondneusmasker enkel tijdens verplaatsingen worden opgezet, aan tafel is dit niet meer nodig.

Onze vaste medewerkers en vrijwilligers blijven het mondneusmasker dragen en uiteraard blijven alle veiligheidsmaatregelen waaronder handhygiëne en hoest- en nieshygiëne voor iedereen (dus ook voor bewoners en bezoekers) gelden.  

Al deze versoepelingen zijn mogelijk omwille van de hoge vaccinatiegraad in ons woonzorgcentrum en in de lokale gemeenschap.

 

We willen iedereen uitdrukkelijk bedanken voor de volgehouden inspanningen.

 

Vriendelijke groeten,

 

Sandrine Meynendonckx

Directeur WZGA