014 63 97 30 info@wzga.be

Update 6 november

update 6 11

06/11/2020

Beste bezoeker,

 

Zoals gisteren gecommuniceerd kan vanaf morgen met uitzondering van de Beukenlaan op campus De Lusthoven en de Willekom op campus De Vrijheid het bezoek voor al onze bewoners terug plaatsvinden in code rood. Dit bezoek vindt preferentieel buiten plaats maar kan ook op de kamer. De tuincontacten via het reservatiesysteem laten we voorlopig niet doorgaan zodat het team welzijn zich kan focussen op activiteiten met bewoners.

Voor beide campussen willen we vragen om niet onnodig rond te lopen in het woonzorgcentrum. Ga meteen naar de kamer van de bewoner die u komt bezoeken, neem hem/haar rechtstreeks mee naar buiten en vice versa. Vermijd contact met andere bewoners en bezoekers en ontsmet de kamer grondig wanneer u vertrekt.

 

Op campus De Vrijheid is de bezoekerslift defect. Indien u naar buiten wil, kan u gebruik maken van de dienstlift schuin tegenover het kapsalon. In deze lift is een ontsmettingsspray en doekjes voorzien. We willen erop aandringen om alles wat u heeft aangeraakt (knoppen, leuningen,…) te ontsmetten bij het verlaten van de lift en uw handen te ontsmetten voor u buiten gaat of bij het boven komen op de gang waar de bewoner verblijft.

Zoals u waarschijnlijk weet, moet de bewoner die bezoek ontvangt ook een chirurgisch mondneusmasker dragen. U zal dit ontvangen bij binnenkomst en de nodige instructies hiervoor ontvangen van de medewerker aan het onthaal.

 

Alvast bedankt voor uw medewerking,

 

Houd het veilig,

 

Vriendelijke groeten,

 

Sandrine Meynendonckx

Directeur WZGA