014 63 97 30 info@wzga.be

UPDATE Campus De Vrijheid

UPdate 22 oktober 3

27/10/2020

Beste bewoner, familie en naasten,

 

Jammer genoeg moeten we volgend op de communicatie van maandag 26/10/2020 bijkomend melden dat er 6 bewoners positief hebben getest op COVID-19 op campus De Vrijheid. Deze bewoners verblijven op verschillende afdelingen waardoor we genoodzaakt waren om een aantal beslissingen te nemen.

We hebben alle bewoners preventief in quarantaine geplaatst op de kamer en deze zijn vandaag allemaal nog getest. Alle bewoners zullen ongeacht het testresultaat tot en met dinsdag in quarantaine moeten blijven ter observatie. De contactpersoon van de bewoner zal persoonlijk op de hoogte worden gebracht wanneer het testresultaat positief is. We verwachten deze testresultaten op donderdag 29/10/2020.

 

Omwille van de collectieve quarantaine is op campus De Vrijheid geen bezoek mogelijk tot en met dinsdag 03/11/2020. We maken dan een evaluatie van de situatie met het outbreakteam en zullen dezelfde dag nog communiceren over het verdere verloop.

We maken het in deze periode mogelijk om een skype-gesprek te plannen met uw dierbare. U kan hiervoor een afspraak maken door rechtstreeks contact op te nemen met het welzijnsteam van campus de Vrijheid op het nummer: 014/28.66.75.

De was kan gehaald en gebracht worden op maandag en donderdag. U kan hiervoor contact opnemen met de coördinator wonen en leven van de afdeling waar uw dierbare verblijft. Wij raden aan de was rechtstreeks in de wasmachine te steken, de was hierbij niet opschudden en wassen op 60°.

 

Onze medewerkers zullen alles in het werk stellen om onze bewoners optimaal te verzorgen en te bejegenen in deze moeilijke periode. Indien u bijkomend nog vragen heeft, kan u contact opnemen met de coördinator wonen en leven van de afdeling waar uw dierbare verblijft.

 

We weten dat dit voor iedereen een uitdagende, moeilijke periode gaat zijn maar wij zijn ervan overtuigd dat we hier samen door zullen geraken.

 

 

Vriendelijke groeten,

 

Sandrine Meynendonckx

Directeur WZGA

 

 

 

maatschappelijke zetel – Vrijheid 100, 2370 Arendonk – RPR Antwerpen – afdeling Turnhout – KBO 0696.665.975 – BTW BE0696.665.975